Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian íêµì–´ë” 여기를 í´ë¦íììì¤Clique aqui para português
Mersing Kantoor +60 1978 42977
Singapore Kantoor +65 900 79345

Veerboothaltes

Zorg ervoor dat je weet aan welke steiger of "kampong" je resort ligt en onthou de naam van je kampong, het dorpje waar je moet zijn. De bewuste dorpjes worden 1 voor 1 aangekondigd voordat de ferry ze bereikt.

Gebruikelijke volgorde van de veerboothaltes vanuit Mersing naar Tioman

1. Kampong Genting
2. Kampong Paya (Verwar "Paya" niet met "Berjaya", dat in het volgende dorpje ligt)
3. Kampong Tekek (Stap hier uit als je naar Berjaya Resort, Tekek of Kampong Juara gaat)
4. Kampong Air Batang (Soms ook aangekondigd als "ABC")
x. Panuba Jetty (Als er passagiers zijn die in dit resort verblijven)
5. Kampong Salang
De veerbootroute naar de bestemmingen in Tioman

Keer bovenstaande volgorde om voor de route van Tioman naar Mersing. Hou er rekening mee dat tijdens de moesson de route soms moet worden aangepast. Nogmaals, laat het cabinepersoneel van de veerboot weten als u niet zeker weet waar u van boord moet gaan. Zij helpen u graag.

Overigens, gaat u naar Kampong Mukut of Nipah, informeer dan het cabinepersoneel van de veerboot bij het boarden van de ferry, zodat zij u kunnen informeren waar u in Tioman van boord moet gaan. Deze twee dorpjes staan doorgaans niet op de gebruikelijke haltelijst van de ferry.

Hou er rekening mee dat op dagen dat het tij extreem laag is, de laatste veerboot terug naar Mersing vertraging kan oplopen. Controleer de laatste vertrektijden op de monitors bij de veerbootterminal of vraag om meer informatie bij het baliepersoneel zodra u in Tioman aankomt.

Taxi naar Mersing

Als je niet zeker weet hoe je vanuit Singapore het snelst in Mersing komt, laat het ons dan weten. We hebben een aantal vervoersopties beschikbaar, van voordelige personenauto's tot comfortabele MPV's, tot ruime busjes die geschikt zijn voor maximaal 12 passagiers, alsmede een aantal bussen en touringcars.

Reis Gerust. Reis veilig.

Sommige reizigers zijn op dit moment wellicht nog wat op hun hoede voor Covid-19, zeker bij een vakantie in het buitenland. En, de eerlijkheid gebied te zeggen dat aangezien de pandemie ons niet zo lang geleden nog parten speelde, valt er wel iets te zeggen voor enige voorzichtigheid. Welnu, dat is precies de reden dat onze service een gedegen Covid-19 protocol behelst. Om te beginnen zijn al onze taxichauffeurs volledig gevaccineerd en geboostered. Sterker nog, onze taxi klanten krijgen pro-actief volledig inzage in het vaccinatiecertificaat van de aangewezen chauffeur. Bovendien wordt elk taxivoertuig tussen de ritten door gereinigd en gedesinfecteerd èn heeft elk voertuig een flesje desinfectiemiddel voor passagiergebruik. Ook niet onbelangrijk is het feit dat onze taxichauffeurs op de hoogte zijn van de truckstops en wegrestaurants met goede reputatie als het gaat om schone interieurs. Locaties langs de weg waar we qua hygiëne niet over te spreken zijn, laten we, letterlijk, links liggen. Veiligheid boven alles.

Kosten Vervoer Singapore naar Mersing in Singapore Dollars

TypePers.  Enk/$Ret/$*Promo/$
Auto1-4250480440 + boot-
kaartjes
MPV4-6290540490 + boot-
kaartjes
Busje6-10350650600 + boot-
kaartjes

1. Boek uw veerbootkaartjes online en ontvang S$50 korting op uw voertuig (*Promo).
2. Alle prijzen zijn voor Singapore - Mersing - Singapore, inclusief chauffeur, brandstof, tol en BTW, waar van toepassing.
3. Inclusief één ophaalpunt en één vertrektijd, beide naar keuze.
4. De afzetlocatie is onze ticketbalie voor de veerboot (Balie 21) te Mersing Harbour Centre.
5. Hou er rekening mee dat de hoeveelheid bagage ook bepalend is voor het voertuigformaat.
6. S$50 nachttoeslag is van toepassing vanaf 23.00 tot 4.00 uur.


Laat u comfortabel en zonder zorgen naar uw bestemming rijden.
Informeer naar een auto met chauffeur, een MPV, busje or touringcar:

    m   v: 
 
Vanaf:
Tot:
Geboekt hotel of resort:
Vraag/opmerking/verzoek:
 

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....


Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens