Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian 한국어는 여기를 클릭하십시오Clique aqui para português

Over Ons, Tioman Ferry Tickets

Home / Bootkaartjes / Update* / Gallerie / Blog


Tioman Ferry Tickets werd in 2010 opgericht en is een divisie van Insites Net Design Pte. Ltd, een sinds 2004 in Singapore gevestigde onderneming. (Registratie: 200410539Z).

Tioman Ferry Tickets is een onafhankelijk familiebedrijf met ruim 12 jaar ervaring in het voorzien van veerbootkaartjes aan reizigers voor de ferry naar Pulau Tioman, zowel vanaf de haven in Mersing als in Tanjung Gemuk.

Tioman Ferry Tickets
Tioman Ferry Tickets

Omdat we zelf ook allemaal enthousiaste reisliefhebbers zijn, weten we dat het belangrijk is dat het reizen an sich probleemloos verloopt. Dit is de reden dat ons primaire doel een zo soepel mogelijk verloop van de overtocht naar Tioman is voor onze passagiers.

Zo is oponthoud bij vervoer over zee soms onvermijdelijk. Juist dan zijn we proactief bij het verstrekken van o.a. weersomstandigheden updates en/of aangepaste vaartijden. Dit doen we al vanaf het prille begin, in eerste instantie m.b.v. email en sinds 2013 met onze tweets. Het vermijden van onaangename verrassingen is wat oms betreft een must, zeker bij het reizen naar en in het buitenland.

At your service
At your service

Uiteraard kunnen al onze passagiers met vragen of verzoeken terecht bij onze supportdesk. Onze medewerkers zijn beschikbaar via Whatsapp, Whatsapp-call, maar ook via email en per gewone telefoon. We zijn 7 dagen per week open, van 8.00 tot 22.00. Ons kantoornummer in Mersing is +60 148 2277 42. Ons kantoornummer in Singapore is +65 900 79345.

Het feit dat we niet alleen worden aanbevolen door hotels en duikcentra in Tioman zelf, maar ook door talloze internationale toerismeportals, reissites en blogs, getuigt o.i. van een vertrouwen in onze service.

Our mission: Smooth sailing
Our mission: Smooth sailing

We zijn ons ervan bewust dat onze boottickets niet de allergoedkoopste zijn. Maar wij zijn ook van mening dat als het gaat om een welverdiende vakantie, vooral wanneer de reis op een ander continent begint, dat het selecteren van een dienstverlener met een solide staat van verdienste juist dan het verschil kan beteken.

Daarnaast is het ook goed om te weten dat onze site optimale bescherming geniet van Google ReCAPTCHA.

Ook aan het begin van onze twaalfde jaar als leverancier van ticketing naar Tioman, wensen we al onze passagiers een "Bon Voyage!".

Recognized Agoda Partner
Erkend Agoda Partner


Recognized Booking.com Partner
Erkend Booking.com Partner


A trusted e-Commerce company
Betrouwbare e-Commerce Organisatie

Telefoon
Singapore: +65 900 79345 (Dagelijks geopend: 08.00 - 22.00)
Malaysia: +60 148 2277 42 (Aankomst- en vertrektijden)

Email
Algemene informatie: info@tiomanferry.com

Updates/Vertragingen
Twitter: https://twitter.com/Tioman_Ferry

Singapore
Tioman Ferry Tickets
Insites Net Design Pte Ltd
Registratiecode: 200410539Z
205 Balestier Road
#02-06 The Mezzo
Singapore 329682.
Cash-vrij kantoor, dus tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
Email info@tiomanferry.com.sg
Informatie Desk: +65 900 79345 (Dagelijks geopend: 08.00 - 22.00)

Tioman Ferry Tickets - Singapore
Tioman Ferry Tickets - Singapore

Malaysia
Tioman Ferry Tickets
Bluewater Express Balie
Mersing Harbour Centre
86800 Mersing, Johor
Malaysia
Cash-vrij kantoor, dus tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
Email info@tiomanferi.my
Telefoon: +60 148 2277 42 (Aankomst- en vertrektijden)

Mersing Harbour - Bluewater Express Balie
Mersing Harbour Centre - Bluewater Express Balie

Nederland
Tioman Ferry Tickets
Burggraafstraat 13
4902 AP Oosterhout
Nederland
Cash-vrij kantoor, dus tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
Email info@tiomanferry.com
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest

Heeft u een vraag of wilt u wat feedback achterlaten? Dat kan hieronder.

   m.  v.
 

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....

*Twitter updates
Alhoewel we ons uiterste best doen, kunnen we a.g.v. zee- en/of weeromstandigheden, niet garanderen dat de Twitter alerts altijd tijdig kunnen worden verzonden.
Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens