Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian íêµì–´ë” 여기를 í´ë¦íììì¤Clique aqui para português
Mersing Kantoor +60 1978 42977
Singapore Kantoor +65 900 79345

Na de Pandemie

Home / Bootkaartjes / Nieuws / Gallerie / Blog


Nu het dagelijkse leven en ook onze vakanties de kant weer op gaan van voordat de pandemie losbarstte, is het een goed idee om de balans te vinden tussen enerzijds heerlijke afleiding, ontspanning en vermaak en anderzijds nonchalance en onachtzaamheid. Immers, vooral in het buitenland, als we ons op onbekend terrein begeven, laat je voordat je het weet je aandacht iets te veel verslappen. En hoewel we allemaal maximaal van onze vakantie willen genieten, nu meer dan ooit, is het tegelijkertijd ook wel zo verstandig om toch ook een beetje op je hoede te zijn, zeker in het buitenland.

Dat is de reden dat Tioman Ferry Tickets niet te snel omschakelt. Als het gaat om gezondheid en veiligheid zijn we liever iets te voorzichtig. In de praktijk betekent dat dat we de pandemie momenteel actief blijven volgen, zowel regionaal als wereldwijd, door op de hoogte te blijven van a) de actuele nieuwe gevallen en b) het klinische verloop van de pandemie, d.w.z. eventuele nieuwe varianten enz.

Uiteraard houden ook rekening met het heropenen van grenzen en/of het versoepelen, dan wel het intrekken, van maatregelen. Dergelijke ontwikkelingen staan per slot van rekening symbool voor het feit dat we aan de winnende hand zijn. Zodoende waren we dan ook verheugd te horen dat Singapore en Maleisië onlangs gezamenlijk besloten hebben om de onderlinge grenzen volledig open te gooien.

Wanneer zijn de ferry tickets dan weer verkrijgbaar? Zodra we ervan overtuigd zijn dat alle uitgevaardigede protocols optimaal worden nageleefd, kunnen we met een gerust hart onze veerbootservice hervatten. We doelen dan op de protocols langs alle locaties van de reis, dus vanaf Singapore tot aan Mersing en vanzelfsprekend incluis de overtocht naar Pulau Tioman zelf.

De huidige maand mei is hierin van doorslaggevende aard, aangezien alle reis- en verkeersrestricties tussen Singapore en Maleisië zo goed als volledig opgeheven zullen zijn. Als blijkt dat alles inderdaad helemaal volgens plan verloopt, d.w.z. zowel qua logistiek als de Covid-situatie, dan worden de ferry tickets in een mum van tijd weer op de oude vertrouwde manier beschikbaar gesteld en kan iedereen weer volop genieten van zonovergoten Pulau Tioman.

Wil je weten wanneer bootkaartjes naar Tioman weer beschikbaar zijn? Met onderstaand formuliertje kun je ons dat laten weten.

   m.  v.
 

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....


Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens