Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian íêµì–´ë” 여기를 í´ë¦íììì¤Clique aqui para português

Mersing Harbour Centre

Home / Bootkaartjes / Update* / Gallerie / Blog


Met het niet zo lang geleden geopende Mersing Harbour Centre zijn de grootschalige renovatiewerkzaamheden aan de veerbootterminal van Mersing afgerond. Hiermee luidt Mersing een nieuw tijdperk in, zowel als het gaat om de veerbootdienst tussen Mersing en Tioman als het toerisme in de regio over het algemeen.

De tijd van de ronduit vervallen veerboot ticketbalies, die zich naast de Mersing Jetty bevonden, ligt nu definitief achter ons. De nieuwe balies bevinden zich momenteel in het moderne Mersing Harbour Centre complex, wat daarnaast ook diverse snacks- (Pro Tip: Eureka Snacks) en souvenirwinkeltjes herbergt, alsmede een populaire eetaangelegenheid en een informatiecentrum voor toeristen uit binnen- en buitenland.

Overige voorzieningen in Mersing Harbour Centre zijn onder meer een parkeerplaats, een tentoonstellingsruimte, een gebedsruimte voor muslims, een kinderspeelplaats en eigentijdse wc-, was- en douchefaciliteiten.

In Mersing Harbour Centre zullen uiteindelijk zo'n 50 MKB ondernemingen worden gehuisvest, waaronder de deelnemers aan het zogeheten Empower programma, een initiatief van de East Coast Economic Region Development Council.

Het oogmerk van het 12 miljoen Ringgit kostende complex is dat het als het zakelijk epicentrum gaat functioneren in Mersing en omstreken, wat op termijn alle regionale MKB ondernemingen ten goede moet komen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Mersing Harbour Centre bovendien een aanzienlijke stimulans vormen voor de veerbootdienst tussen Mersing en Pulau Tioman. Dit pakt op zijn beurt uiteraard weer positief uit voor niet alleen de jaarlijkse stroom bezoekers aan Tioman, maar dientengevolge ook voor alle in de toeristenbranche opererende etablissementen aldaar.

Klik hier voor details over het ophalen van je veerboottickets voor de overtocht naar Tioman.

Mersing Harbour Centre gezien vanaf de oude Mersing Ferry Terminal
Mersing Harbour Centre gezien vanaf de oude Mersing Ferry Terminal

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....

*Twitter updates
Alhoewel we ons uiterste best doen, kunnen we a.g.v. zee- en/of weeromstandigheden, niet garanderen dat de Twitter alerts altijd tijdig kunnen worden verzonden.
Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens