Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian íêµì–´ë” 여기를 í´ë¦íììì¤Clique aqui para português

Bedrijfsevenementen en -uitjes in Tioman

Home / Bootkaartjes / Update* / Gallerie / Blog


De omgeving van Tioman is ideaal voor bedrijfsuitjes en motivatieevenementen. Nog even los van de toegankelijkheid en betaalbaarheid, biedt dit prachtige kleine retraite eilandje bovendien ook uitstekende hotels en resorts, terwijl ook de infrastructuur en adembenemende omgeving tot prima resultaten leiden voor bedrijven die hier hun personeel willen motiveren.

Een succesvol bedrijfsevent in Tioman
Een succesvol bedrijfsevent in Tioman

Activiteiten voor bedrijfsuitjes, firma evenementen en motivatieweekends

Een van onze vaakst gekozen activiteiten door bedrijven die op zoek zijn naar een optimale setting voor een motivatieweekend is jungletrekking. Tioman bestaat voor een groot deel uit nog zo goed als ongerepte jungle, met o.a. een schitterende natuur en een aantal heuse watervallen. Doorgaans iedereen die de begeleide jungle-trektocht maakt, is zeer onder de indruk van vooral dit laatste fraaie natuurverschijnsel, de waterval. De bewuste trektocht duurt ongeveer 3 uur, maar is zeer goed te doen, zelfs voor groepsleden die niet opperfit zijn.

Jachtzeilen = Team Spirit
Jachtzeilen = Team Spirit

Toch is de route zo ontworpen dat deelnemers de tocht een uitdaging vinden, wat in de regel leidt tot aanmoedigingen en steun van collega's. Het is juist dit solidariteitsaspect dat de jungletocht tot een geweldige teambuilding activiteit maakt. De tocht is fun maar tegelijkertijd bevorderen de uitdagingen waar men aan bloot wordt gesteld een collectieve mind-set onder de deelnemers, waardoor je nadien als bedrijf beter kunt concurren in het tegenwoordige bedrijfslandschap.

Met telematch spelletjes behaal je het gewenste resultaat
Met telematch spelletjes behaal je het gewenste resultaat

Naast jungletrekking, zijn er in Tioman ook andere activiteiten voor bedrijfsevenementen beschikbaar, waaronder kajakken, strandjutten, beach volleybal en diverse telematch spelletjes, zoals zaklopen en het altijd-populaire touwtrekken. Die laatste wordt over het algemeen beschouwd als meest geschikt als het gaat om wat te doen tijdens bedrijfsevenementen en is altijd goed voor diverse perfecte leermomentjes, alsmede, ongetwijfeld, een hoop lol.

Snorkelen

Omdat Tioman bekend staat om het uitzonderlijk heldere zeewater rondom het eiland en de vele grandioze snorkelplekken, raden we iedereen die Tioman als bedrijfsevent heeft gekozen om met de gehele groep deel te nemen aan minimaal één snorkelexcursie. Het personeel komt tijdens het snorkelen oog in oog te staan met de talloze visjes die in en rondom de veelkleurige koraaltuinen voorkomen, wat zonder uitzondering leidt tot een hoop plezier, helemaal wanneer men ontdekt dat de visjes met de hand gevoerd kunnen worden!

Een van de unieke attracties van Tioman: een jungletocht om nooit te vergeten
Een van de unieke attracties van Tioman:
een jungletocht om nooit te vergeten


Horeca

Als het de bedoeling is dat maaltijden opgenomen moeten worden in het arrangement, dan wordt er gezorgd dat ontbijt, lunch en diner op gepaste tijden worden opgediend, uiteraard in overleg met de onderneming. Op deze manier blijven personeelsleden altijd in goede doen, wat met het oog op de rest van het verblijf in Tioman en de diverse activiteiten die nog volgen tevens ten goede komt.

Comfortabel en betaalbaar onderdak in Tioman
Comfortabel en betaalbaar onderdak in Tioman

Een geweldige activiteit voor bedrijfsevenementen die het waard is om apart vermeld te worden, is een charterzeilcruise. Het zeiljacht vaart, met uw "bemanning", over de kristalheldere zee van Tioman, een unieke ervaring. U kunt het jacht boeken voor een cruise bij zonsondergang. Deze begint met een fantastische snorkelsessie bij een van de meest aantrekkelijke koraalriffen in Tioman, waarna er een ontspannen zeiltocht langs enkele van de fraaie stranden van Tioman volgt. De dag komt tot een magisch einde met een verrukkelijk diner en een drankje aan boord van het vaartuig, al genietend van een oogverblindende zonsondergang. Er is geen betere manier om een gedenkwaardig bedrijfsevenementweekend af te ronden.

Verzend onderstaande formulier als u meer informatie wilt over de verschillende evenementenarrangementen

    m   v: 
 
Vanaf:
Tot:
Vraag/opmerking/verzoek:
 

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....

*Twitter updates
Alhoewel we ons uiterste best doen, kunnen we a.g.v. zee- en/of weeromstandigheden, niet garanderen dat de Twitter alerts altijd tijdig kunnen worden verzonden.
Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens