Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian íêµì–´ë” 여기를 í´ë¦íììì¤Clique aqui para português

Tioman: Bedrijfsretraites

Home / Bootkaartjes / Update* / Gallerie / Blog


De omgeving en de heerlijke sfeer op Tioman zijn ideaal voor bedrijfsretraites. Naast de goede bereikbaarheid en betaalbaarheid van ons paradijseilandje, biedt Tioman ook uitstekende accommodatiemogelijkheden en een verhoudingsgewijs degelijke logistiek en infrastructuur, zowel op het land als via de zee.

Daarnaast, mede als gevolg van de grote veelzijdigheid, biedt Tioman een behoorlijke verscheidenheid aan uitstekende bedrijfsretraite activiteiten, zoals jungletrekking, kajakken, strandjutten, beachvolleybal, alsmede een handjevol immer-populaire telematchspelletjes en -competities.

Ook dit was een succesvol bedrijfsuitje in Tioman
Ook dit was een succesvol bedrijfsuitje in Tioman

Alle hens aan dek!

Op zoek naar iets heel anders voor uw bedrijfsuitje? Wilt u uw personeel op een originele, leuke en karaktervormende manier inspireren? Hoopt u een echte teamgeest te cultiveren bij uw medewerkers? Kom dan zeilen rondom Tioman. We nemen uw personeel mee als bemanning langs enkele van de meest adembenemende stranden en koraaltuinen die Tioman te bieden heeft.

Bouw een heuse teamgeest in uw team met het zeilen van een jacht
Bouw een heuse teamgeest in uw team
met het zeilen van een jacht


Zelf op een jacht zeilen vereist solide teamwerk, vertrouwen, effectieve communicatie en een gevoel van eenheid. De bemanning, het team, moet gezamenlijk als een goed geoliede machine fungeren om de wind optimaal te benutten. Teamwork is het devies. Kortom, het zelfstandig op een jacht zeilen, geeft uw personeel de eigenschappen waar ieder topbedrijf over moet beschikken.

TTeam-competities leveren resultaat
Team-competities leveren resultaat

Jungle avontuur

Voorkeur voor landactiviteiten? Neem de manschappen dan op een onvergetelijke Tioman jungle trektocht. Tioman is rijkelijk bedeeld met een heus regenwoud. Zo gonst de jungle hier werkelijk van het leven. De junge-trek gaat o.a. langs een natuurlijke waterval. Maar de deelnemers staan daarnaast ook talloze interessante verrassingen te wachten op het gebied van flora en fauna, waaronder mogelijk Rafflesia, 's werelds grootste bloem.

Ook interessant: hoe gaat men tijdens de tocht om met ongemak, vermoeidheid, dorst? Het avontuur duurt in totaal ongeveer 3 uur en is op meerdere vlakken buitengewoon leerzaam. Overigens valt het met de moeilijkheidsgraad an sich, mee, d.w.z. de tocht is goed te doen, ook voor deelnemers die niet zo fit zijn.

Een van de unieke attracties in Tioman: een jungle-tocht om nooit te vergeten
Een van de unieke attracties in Tioman:
een jungle-tocht om nooit te vergeten


Toch kan het uiteraard voorkomen dat er groepsleden zijn die het allemaal misschien toch wat pittig vinden. De bedoeling is dan uiteraard dat collega's toeschieten, wellicht met wat aanmoedigingen, of zelfs met fysieke ondersteuning. Het is dit teamwork aspect dat de jungle-tocht tot zo'n effectieve bedrijfsexercitie maakt, omdat het kameraadschap bevordert. Een dergelijke teamgeest is precies wat een onderneming nodig heeft om als effectief - en collectief - MKB bedrijf te kunnen concurreren met andere firma's.

Onderdak in Tioman, comfortabel en betaalbaar
Onderdak in Tioman, comfortabel en betaalbaar

Snorkelen

Omdat Tioman bekend staat om de heldere zee en weelde aan koraal rondom het eiland, raden we bezoekers tijdens de bedrijfsretraite om b.v. tijdens de laatste dag op snorkelexcursie te gaan. Zeker als afsluiter is het snorkeluitje doorgaans een absoluut succes, helemaal als de snorkelaars de kans krijgen om de ontelbare visjes rond de bontgeklerde koraalriffen uit de hand te voeren. Snorkelen is bovendien een geweldige manier om een paar uurtjes te ontspannen, bijvoorbeeld na de slotpresentatie van de retraite.

Eten en drinken

Is het de bedoeling dat het bedrijfsretraitearrangement inclusief het ontbijt, de lunch en het avondeten is, dan wordt hier op geschikte tijdstippen gedurende de dag voor gezorgd. Zo blijft het personeel niet alleen uiterlijk maar ook inerlijk tevreden tijdens de diverse stadia van de bedrijfsretraite. Immers, met een gevulde buik staat iedereen over het algemeen eerder klaar om de uitdagingen van de dag aan te gaan.

Vul onderstaande formulier in voor meer informatie over de verschillende bedrijfsretraites.

    m   v: 
 
Vanaf:
Tot:
Vraag/opmerking/verzoek:
 

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....

*Twitter updates
Alhoewel we ons uiterste best doen, kunnen we a.g.v. zee- en/of weeromstandigheden, niet garanderen dat de Twitter alerts altijd tijdig kunnen worden verzonden.
Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens