Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian íêµì–´ë” 여기를 í´ë¦íììì¤Clique aqui para português

About Us, Tioman Ferry Tickets

Home / Bootkaartjes / Update* / Gallerie / Blog


Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan klantenservice. Dat geldt niet alleen voorafgaand aan het boeken van de ferry maar ook tijdens het boekingsproces. Maar, daarnaast ook, of misschien wel vooral, nadat de boeking is afgerond. We blijven te allen tijde beschikbaar voor assistentie. Het is tenslotte niet slecht een kwestie van onze reputatie als dienstverlener, het is onze naam die op het spel staat.

Met een kijkje op de persoonlijke dankbetuigingen die we met regelmaat ontvangen, zie je eigenlijk meteen dat bovenstaand niet slechts loze uitspraken zijn. (Hartelijk dank overigens aan iedereen die een beoordeling heeft achtergelaten).

Hoe het werkt

Doorgaans bieden reisorganisaties veerbootkaartjes naar Tioman aan als ingang om hotelboekingen en complete arrangementen aan de man te brengen. Niet alleen is de prijs in deze gevallen steevast aan de hoge kant, maar er is dan ook nauwelijks ondersteuning bij vragen of problemen over de ferry, de vertrekhaven of het dorpje van aankomst in Tioman. een dergelijke ticketverkoper heeft als doorsnee reisbureau immers geen expertise op gebied van passagiervervoer per ferry naar Tioman.

Wij pakken het anders aan.

Sterker nog, het enige wat we doen is het verzorgen van overtochten naar Tioman met de ferry. Niets meer en niets minder. M.a.w. we hebben één enkel doel, namelijk om ervoor te zorgen dat u zonder problemen en zo naadloos mogelijk uw bestemming in Tioman bereikt. Of het nu Genting, Paya, Tekek, ABC, Salang of Juara is.

Zo maken we alle benodige informatie vooraf beschikbaar, zodat u volledig op de hoogte bent van de gehele reis naar Tioman en er zich geen verrassingen voordoen onderweg. Omdat bij vervoer, m.n. over zee, het onverwachte nooit helemaal uit te sluiten is, zijn we bij elk stadium van uw reis naar Tioman bereikbaar voor vragen of assistentie.

Laten we eerlijk zijn, als je op reis bent naar een tropisch paradijsje, dan heb je geen zin in haken en ogen. De weg van de minste weerstand, daar mikken we op.

Onze helpdesk is puur en alleen gewijd aan Tioman en dat stroomlijnt e.e.a. uiteraard. Bovendien zijn we te bereiken via WhatsApp, email, Facebook en sms. En uiteraard per telefoon. Ook handig: bellen en corresponderen kan in het Nederlands, Chinees, Maleisisch en Engels.

HTTPS

Vooral reizigers zijn kwetsbaar tijdens het internetten, omdat we tijdens het reizen afhankelijk zijn van openbare wifi netwerken in hotels, bars, enz. Uiteraard is het laatste wat we willen dat onze betalingsgegevens worden onderschept terwijl we een hotelkamer of een vlucht aan het reserveren zijn.

Om deze reden hebben wij er al lang geleden voor gekozen om onze website met een zogeheten HTTPS verbinding te beveiligen. Door HTTPS te ondersteunen, beschermt onze website uw privacy en al uw persoonlijke gegevens. Met HTTPS kunnen deze niet in verkeerde handen vallen.

U kunt zien dat onze site is beveiligd door te bevestigen dat u de HTTPS links in de adresbalk ziet. Daarnaast ziet u tevens een hangsloticoontje. Beide geven aan dat de site secure, d.w.z. veilig is. Meer info? Klik hier.

Twitter

Heeft u uw tickets bij ons geboekt, dan kunt u bij eventuele vertraging als gevolg van bijvoorbeeld weersomstandigheden onze *Tweets volgen om op de hoogte te blijven van aanpassingen van vertrek- of aankomsttijd. Maar ook voor andere meldingen en aankondigingen gebruiken we Twitter.

Omdat de riviermonding niet echt diep is, spelen de getijden rondom Mersing een behoorlijk grote rol als het gaat om het schema van de ferry. In bepaalde gevallen kan er een vertrektijd moeten worden aangepast. Mocht een dergelijke schemawijziging vereist zijn, dan wordt ook dat m.b.v. Twitter aangkondigd.

*Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Maar met ons naar Tioman varen betekent ook op andere fronten gemoedsrust. Zo bevat onze boekingsbevestiging een schat aan insider know-how over Tioman en doen we diverse budgetvriendelijke suggesties voor het openbaar vervoer van en naar Mersing en is er een reserveringsoptie voor het parkeerterrein van Mersing Harbour Centre.

Bovendien stellen we voor iedereen die met ons naar Tioman vaart een exclusief noodnummer beschikbaar. Want, zekerheid boven alles.

Voeg daaraan toe dat we eigen Ticket/Supportbalie hebben in Mersing Harbour Centre en je begrijpt waarom diverse resorts, hotels en duikcentra in Tioman achter onze veerdienst staan.

Ook nu we ons 12e jaar ingaan, staan we volledig voor u paraat, met alle hens aan dek :)

Selamat jalan ke Tioman.

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....

*Twitter updates
Alhoewel we ons uiterste best doen, kunnen we a.g.v. zee- en/of weeromstandigheden, niet garanderen dat de Twitter alerts altijd tijdig kunnen worden verzonden.
Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens