Nieuw: Vanaf Singapore
direct naar Desaru Coast!
Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian íêµì–´ë” 여기를 í´ë¦íììì¤Clique aqui para português

Tioman Project AWARE

Home / Bootkaartjes / Update* / Gallerie / Blog


Aquatic World Awareness and Responsibility = AWARE

Ruim twee decennia geleden kwam een groep PADI duikers tot het besef dat niet alleen het aantal bedreigingen voor de onderwaterwereld maar ook de ernst van de bedreigingen een steeds groter probleem begonnen te vormen. Om deze almaar groeiende kwestie een halt toe proberen te roepen, richtte de groep Project AWARE op.

Maak het verschil - meld je aan bij Project AWARE 2023
Maak het verschil - meld je aan bij Project AWARE 2023

M.b.v. de non-profitorganisatie Project AWARE, krijgt elke scuba-duiker, zeker zij die daadwerkelijk betrokken zijn bij het duiken als way of life, ofwel op professioneel dan wel op recreatief niveau, een stem waarmee vooruitgang kan worden gerealiseerd. Een stem uitbrengen kan uiteraard op individuele basis, maar ook als collectief, d.w.z. als internationale duikgemeenschap. Samen staan we sterk.

Afval in zee is een steeds groter wordend probleem
Afval in zee is een steeds groter wordend probleem

Project AWARE is m.n. actief als het gaat over het onder de aandacht brengen van de de mondiale oceaanproblematiek, bij waterenthousiastelingen in het algemeen en duikers in het bijzonder. Daarnaast zet Project Aware zich in bij diverse natuurbeschermingsacties met het accent op het zeemilieu. De twee belangrijkste aandachtspunten van Project AWARE zijn:

1. Het verlies aan plant- en diersoorten, vooral het aantal haaisoorten
2. Zeeafval

Sinds de oprichting van Project AWARE hebben meer dan 1000 duikverenigingen en talloze duikvrijwilligers wereldwijd zich inmiddels ingezet voor het behoud van de diversiteit van de flora en de fauna in de zee.

Doe met ons mee. Doe mee met Project AWARE!
Doe met ons mee. Doe mee met Project AWARE!

Project Aware 2023 arrangement, in samenwerking met B&J Diving Center

Datum n.t.b.
- Rif ontdoen van afval op Spoi Island
- Strandopruimactie op Coral Island
- Rif ontdoen van afval op Coral Island
- BBQ avond

Datum n.t.b.
- Rif ontdoen bij Last Frontier

Prijs: n.t.b.

Arrangement omvat:
1. Accommodatie (twin/triple op deelbasis)
2. Veerboottickets (retour)
3. Tarief voor Marine Park
4. Duikuitrusting
5. Drie duiken
6. BBQ avond

Email Mark voor meer informatie. Of bel +60 19-756 3280.

Apply here - Ocean Action Project
Opmerking: afbeeldingen door Project AWARE

Enkele van de Project AWARE evenementen in Tioman

FebrVerwijderen Doornenkroon zeesterren
AprDive to Earth Dag
MayTioman COT expeditie - Marine Park viert Wereldoceaandag
24th AugCoral Nursery met NUS National University Singapore en Reef Check Malaysia
21-22nd SepProject AWARE International Coastal/Beach Cleanup Dag
31 OctSeizoensafsluiting Verwijderen Doornenkroon zeesterren

We kunnen je hulp hard gebruiken. Meld je aan voor 2023. Sterker nog, we hebben zoveel mogelijk vrijwilligers nodig voor alle geplande opruimacties. Iederen kan het verschil maken door deel te nemen aan één of meerder van bovenstaande Project AWARE evenementen. Hartstikke bedankt voor je inzet alvast!.

    m   v: 
 
Vanaf:
Tot:
Vraag/opmerking/verzoek:
 

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....

*Twitter updates
Alhoewel we ons uiterste best doen, kunnen we a.g.v. zee- en/of weeromstandigheden, niet garanderen dat de Twitter alerts altijd tijdig kunnen worden verzonden.
Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens