Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian íêµì–´ë” 여기를 í´ë¦íììì¤Clique aqui para português

Snorkelen in Tioman

Home / Bootkaartjes / Update* / Gallerie / Blog


Klik hier voor een Happy Paradise Weekend in Tioman!

Snorkeluitjes in Tioman zijn niets minder dan spectaculaire excursies op zee. En het mooiste is dat zowel beginners als ervaren snorkelliefhebbers ervan kunnen genieten. De meeste snorkelplekjes zijn namelijk beschut tegen de open zee en de elementen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de omstandigheden.

Hoe dan ook, iedereen krijgt sowieso een zogeheten PFD aan, een drijfvest bij het snorkelen. Ze zijn gratis, maar het dragen ervan is verplicht. Voorkomen is beter dan genezen.

Maak vrienden onder water, alles wat je nodig hebt is een masker en een snorkel
Onderwater vrienden maken met een masker en een snorkel

Aangezien de stroming op de meeste snorkellocaties niet sterk is, hoef je doorgaans niet zo veel spierkracht te gebruiken tijdens het snorkelen. Sterker nog, doorgaans drijf je langzaam van het ene uiteinde van het koraal naar de andere uiteinde. Doordat je niet zo veel hoeft te spetteren, komen de visjes die je rondom het koraal ziet ook wat vaker dichterbij.

Hoe rustiger je drijft, hoe meer visjes bij je in de buurt durven te zwemmen. Sommige visjes kun je zelfs uit je hand leren eten, een unieke ervaring waar vooral de jeugdige snorkelaartjes het nog lang over zullen hebben.

Je gelooft je ogen niet
Je gelooft je ogen niet

Onderwaterfotografen die graag snapshots willen maken van de flora en fauna in hun natuurlijke staat, zullen onder de indruk zijn van de grote diversiteit aan zeedieren en -planten in het zeewater rondom Tioman. Je foto's zijn ongetwijfeld een schot in de roos als je ze thuis aan je familie en vrienden laat zien.

Kleine visjes eten uit je hand!
Kleine visjes eten uit je hand!

Als je wilt lunchen op de boot die je naar je snorkellocatie brengt, of op een van de vele paradijselijke strandjes die je al snorkelend aan doet, dan kun je dat met onderstaand formulier regelen. Genieten van je maaltijd èn van het gedenkwaardige landschap om je heen. Uniek!

    m   v: 
 
Vanaf:
Tot:
Vraag/opmerking/verzoek:
 

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....

*Twitter updates
Alhoewel we ons uiterste best doen, kunnen we a.g.v. zee- en/of weeromstandigheden, niet garanderen dat de Twitter alerts altijd tijdig kunnen worden verzonden.
Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens