Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian 한국어는 여기를 클릭하십시오Clique aqui para português

Met Het Vliegtuig Naar Tioman

Home / Bootkaartjes / Update* / Gallerie / Blog


Als u liever het vliegtuig naar Tioman neemt in plaats van de veerboot, dan is er goed nieuws: u kunt nu namelijk ook naar Tioman vliegen, vanuit Kuala Lumpur, Johor Bahru en op den duur ook vanuit Singapore.

Vliegtuig naar Tioman
Vliegtuig naar Tioman

Het vliegtuig waar mee gevolgen wordt betreft een Cessna Grand Caravan. Dit vliegtuig is bestemd voor 12 passagiers en is uiteraard geheel airco. De dagelijkse routes die worden gevlogen:

1. Subang Airport, in Kuala Lumpur, naar Tioman en terug
2. Senai Airport, in Johor Bahru naar Tioman en terug.

Op termijn worden ook de beschikbare Piper Chieftain en Cessna 400 Corvalis ingezet voor een dagelijkse vlucht, namelijk vanaf Seletar Airport, in Singapore, naar Tioman en terug.

Tioman vanuit het vliegtuig
Tioman vanuit het vliegtuig

Vluchtdetails:
Retour: RM 1.000 per passagier. (*Ongeveer)
Enkele reis: RM 600 per passagier.(*Ongeveer)
Betaling kan worden voldaan met creditcard of PayPal

*Afhankelijk van weekdag, seizoen, vlucht, enz.

De vlucht, zowel de heen- als de terugtocht, duurt ongeveer een uur en is non-stop. En omdat de landingsbaan op Tioman in het midden van het eiland ligt, zit je in no-time aan het water met een koud drankje in de hand. Het grote voordeel van vliegen naar Tioman.

Overigens kun je per passagier 7 kg aan check-in bagage meenemen, alsmede 3 kg aan handbagage. Hou er rekening mee dat, gezien de gewichtsbeperkingen bij deze vluchten, extra bagage, d.w.z. wanneer de 10 kg wordt overschreden, in rekening wordt gebracht.

Interesse in deze vlucht naar Tioman? Gebruik onderstaand formulier. U kunt de volgende opties invoeren als vertrekpunt: Kuala Lumpur, Singapore of Johor Bahru.


Of boek direct vanaf de Sky Scanner site.

Eerst meer details weten? Gebruik onderstaand formuliertje.

 m   v: 
 
 Vertreklokatie:
 
Heendatum:
Terugdatum:
Vraag/opmerking/verzoek:
 

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....

*Twitter updates
Alhoewel we ons uiterste best doen, kunnen we a.g.v. zee- en/of weeromstandigheden, niet garanderen dat de Twitter alerts altijd tijdig kunnen worden verzonden.
Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens