Nieuw: Vanaf Singapore
direct naar Desaru Coast!
 Boek je bus hierBoek je taxi hierBoek je treinkaartjes hierBoek je vlucht hierBoek je veerboot hier
Tioman Ferry TicketsHaz clic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschTioman Ferry TicketsKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le français Klik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for Russian íêµì–´ë” 여기를 í´ë¦íììì¤Clique aqui para português

Een Fiets Huren op Tioman Eiland

Home / Bootkaartjes / Update* / Gallerie / Blog


Wie wil er nu niet langs prachtige stranden fietsen? Of op de fiets door ongerepte jungles, of rond een traditioneel Maleis vissersdorpje? Langs de talloze attracties en de natuurlijke schoonheid van Tioman fietsen is echt pure lol en puur genieten tegelijk. Je dag kan nadien niet meer stuk.

Je kunt op elk gewenst moment namelijk stoppen en van je fiets stappen om e.e.a. van dichtbij te bekijken als je dat wil, wat het ook is. En het mooiste van alles is dat je naar plekjes toe kunt die te ver zijn om te lopen en paadjes kunt volgen die te smal zijn voor de auto. Op de fiets kom je nog eens ergens :)

I want to ride my bicycle,  I want to ride my bike....
"I want to ride my bicycle..."

Tip: neem een picnickmandje met boterhammetjes en een thermoskan mee voor een picknick op een van de adembenemende locaties in Tioman, alleen jij en je partner. Een unieke ervaring.

Fietsen zijn o.a. verkrijgbaar in het dorpje Tekek, het meest prominente dorpje in Tioman. Maar ook bij diverse van de andere "kampongs" in Tioman kun je tegenwoordig fietsen, en zelfs brommertjes, huren. Het zonne-eilandje biedt namelijk steeds meer verharde weggetjes en paadjes waar je over kunt rijden.

De rent-a-bikes zijn er in verschillende soorten en maten, dus kies er eentje die bij je past. Als je wil, kun je natuurlijk altijd even vragen of men de hoogte van het zadel en het stuur will aanpassen voor je. De kosten van het huren van een fiets bedragen slechts 10 RM per uur - een koopje.

Kortom, hup, ga fietsen :)

Als je een fiets wil huren terwijl je in Tioman bent, gebruik dan dit formulier.

    m   v: 
 
Vanaf:
Tot:
Vraag/opmerking/verzoek:
 

Mersing Harbour Centre

Hier kun je je online geboekte veerbootkaartjes ophalen. Het Mersing Harbour Centre complex heeft ook een uitstekend horecagedeelte, evenals een behoorlijk aantal handige shops voor snel nog even winkelen voor je op de veerboot stapt. Meer info...

Tioman Spa & Thermen

Tioman biedt diverse spa- en wellnesscentra die zeer de moeite waard zijn. Je kunt hier vooraf de behandelingen kiezen waar je zin in hebt, aangezien alle Tioman resorts die voorzien zijn van spa en thermen in deze overkoepelende site opgenomen zijn. Meer info...

Tioman Honeymoon

Als je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen en een droomhuwelijksreis op een exotisch strandparadijsje wilt beleven, puur en alleen voor jullie tweetjes, neem dan even een kijkje op deze site. Ideaal als je een heerlijk all-in-one Honeymoon arrangement zoekt. Meer info....

*Twitter updates
Alhoewel we ons uiterste best doen, kunnen we a.g.v. zee- en/of weeromstandigheden, niet garanderen dat de Twitter alerts altijd tijdig kunnen worden verzonden.
Booking.com

Neem contact met ons op

Vragen over Tioman? Mersing? De veerboot? Laat het ons weten.

Contactgegevens